gazeta krakowska

Pomóż naszym hokeistom w plebiscycie na Sportowca Małopolski!

TRWA PLEBISCYT GAZETY KRAKOWSKIEJ I MARSZAŁKA MAŁOPOLSKI JACKA KRUPY NA SPORTOWCA MAŁOPOLSKI 2017 ROKU

Wśród nominowanych, w kategorii sportowca seniora, znalazło się czterech naszych hokeistów, a w kategorii klub jest TH Unia Oświęcim. W pierwszym etapie, który potrwa do 14 grudnia, rywalizacja toczy się na szczeblu powiatowym. Na Państwa głosy liczą: Sebastian Kowalówka, Jerzy Gabryś, Dariusz Wanat i Mateusz Gębczyk.

Zwycięzcy spośród wszystkich kategorii, bo rywalizacja toczy się także wśród juniorów i trenerów, awansują na szczebel wojewódzki, z zachowaniem głosów z pierwszego etapu.

Głosujemy za pomocą SMS (koszt 2,46 z VAT) na numer 72355. Każdy kandydat ma swój indywidualny kod.

Wyniki głosowania można śledzić na bieżąco na stronie internetowej www.gazetakrakowska.pl w zakładce „Sportowiec Małopolski”, a niej kliknąć powiat oświęcimski.

Podajemy KODY do głosowania:

SEBASTIAN KOWALÓWKA – SE.177 na numer 72355

JERZY GABRYŚ – SE.179 na numer 72355

DARIUSZ WANAT – SE.175 na numer 72355

MATEUSZ GĘBCZYK – SE.174 na numer 72355.

Najwyżej stoją notowania Dariusza Wanata, który jest trzeci wśród seniorów. Wyprzedza go Przemysław Knapik z Soły Oświęcim i Adrian Korczyk z Jawiszowic (V liga). Czwarty jest Sebastian Kowalówka. Sytuacja jest dynamiczna i choć może hokeiści tracą do konkurencji kilkanaście głosów, sytuacje może ulec zmianie. Właśnie za sprawą Kibiców!

W kategorii juniora walczy hokeista Filip Płonka – KoD J.227 na numer 72355, Michał Magiera – kod J.224 na numer 72355, Adrian Prusak, kod J.226 na numer 72355.

Z kolei wśród trenerów nominowany jest Witold Magiera – kod NT.87

Chcący głosować na TH Unia wysyłają SMS o treści DD.103 na numer 72355.

Głosowanie w pierwszym etapie kończy się 14 grudnia o godz.21. Kibicu, nie odkładaj głosowania na ostatnią chwilę! Oby „Cała Unia zawsze razem” nie była tylko pustym frazesem. Hokeiści czekają na Wasze wsparcie!